Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mourinho dört gollü yenilgiden rahatsız değil

Eurosport Türkiye

Güncellendi 23/07/2015 - 12:06 GMT+3

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, New York Red Bulls ile oynanan hazırlık karşılaşmasını değerlendirdi.

Chelsea manager Jose Mourinho

Görsel kaynağı: Reuters

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda ABD'nin New York Red Bulls takımı, İngiliz ekibi Chelsea'yi 4-2 yendi.
Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika bölümündeki mücadelede, New York Red Bulls ile Chelsea, ABD'nin New Jersey eyaletinin Harrison kentindeki Red Bull Arena'da karşılaştı.
New York Red Bulls; Castellanos, Adams ve Davis'in (2) golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Chelsea'nin golleri, bir dönem adı Beşiktaş ile anılan Remy ve Hazard'dan geldi.
Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva olarak düzenleniyor. Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint-Germain (PSG) ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen kulüpleri de katılıyor.
Jose Mourinho: 10-0 kazansak mutlu olmazdım
Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Jose Mourinho, kendileri için faydalı bir 90 dakika oynadıklarını ve skorun önemli olmadığını dile getirdi. Zorlayıcı hazırlık maçları yapmaya ihtiyaç duyduklarını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, New York Red Bulls'un kendilerine tam olarak böyle bir maç sunduğunu vurguladı. Mourinho, "Buraya gelip 10-0 kazansak mutlu olmazdım, çünkü fazla kolay bir maç olurdu. Böyle zorlu bir maça ihtiyacımız vardı" sözlerini kullandı.
Çalışmalara sadece 6 gün önce başladıklarının altını çizen Mourinho, önlerindeki hazırlık maçlarıyla birlikte mücadele seviyesini arttıracaklarını belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam