Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

hamit altintop turkiye

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/08/2012 - 12:15 GMT+3

Türkiye'nin Avusturya'ya 2-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Hamit Altıntop, karşılaşmayı "Şanssız bir açtı" sözleriyle değerlendirdi.

türkiye, almanya, hamit altıntop, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Hamit Altıntop; "Bu akşam şanssız bir maç çıkarttık. Antrenörleri beni 90 dakika hiç oynatmazlardı. Ya ilk oyundan çıkan ben olurdum ya da oyuna sonradan girerdim. Ama Abdullah Avcı bana güveniyor ve 90 dakika oyunda tuttu. Benim için çok önemliydi bu. Antrenörümün güvenini boşa çıkartmamak için çalışacağım. Gurupta ilk maçımız Hollanda ile. Bugün Avusturya bizi nasıl yendiyse biz de Hollanda'yı yenebiliriz. Şu anki kadromuzun bunu başaracak güçte olduğuna inanıyorum."

'Bizim için çok iyi olmadı'
Tolga; "Bu sonuç bizim içöin çok iyi olmadı. Ama rakibimiz de bugün mağlup olmuş. Onlar da 4 gol yemişler. Bunlar futbolda olağan şeyler. Önemli olan hatalarımızdan ders alıp, asıl bizim için önemli olan Hollanda maçından istediğimiz puanı alabilmek. Bugün kaleci arkadaşım Mert ile konuştum. Moral destek verdim. İnsanın olduğu her yerde hata oluyor. Ona destek olmak lazım. Önemli maçları var. Herkes hata yapıyor. Mert çok genç arkadaşımız. İlla ki bu gollere en çok üzülen Mert'tir. Bundan dolayı O'na destek olmamız gerekiyor. Genç ve istikbal vadeden bir kardeşimiz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam