Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dirk Kuyt: Almanya'ya üç gol atmam beklenemezdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/11/2012 - 13:29 GMT+2

Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, “Almanya karşısında hiç kimse benden üç gol atmamı bekleyemezdi” dedi.

dirk kuyt, hollanda

Görsel kaynağı: Reuters

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, dün akşam Amsterdam Arena'da Almanya ile oynanan ve golsüz sona eren özel karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada İstanbul'da mutlu olduğunu söyledi. İlk olarak Almanya ile oynanan ve 0-0 biten karşılaşmayı değerlendiren Kuyt, "Aslında çok kötü oynamadık. Almanya karşısında aldığımız bu sonuç pek de kötü sayılmaz. Çok başarılı olan Almanya ile oynadık. Belki seyirciler için sıkıcı bir maç olmuştur. Ama defansta ve orta sahada verilen mücadele ile iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" dedi.
Kuyt, teknik direktör Louis van Gaal'ın kendisini hem kaptan, hem de santrfor olarak görevlendirmesi konusunda yöneltilen bir soruya ise "Öncelikle uzun bir aradan sonra sahaya kaptan olarak çıkmam güzel bir şeydi. Bana verilen görevi başarıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Almanya karşısında hiç kimse benden üç gol atmamı bekleyemezdi. Sık sık orta sahaya gelerek arkadaşlarıma yardım ettim. Zaten hocam da benden bunu istemişti" şeklinde cevap verdi.
“İstanbul’da mutluyum”
Aykut Kocaman'ın kendisini transferinin ilk günlerinde santrfor olarak görevlendirdiğini, fakat son maçlarda genelde kanatlarda görev aldığının kendisine sorulması üzerine yorum yapan Hollandalı futbolcu, "Benim için fark etmiyor. Evet ben santrforum, golcüyüm. Bana verilen görevi en iyi şekilde de yerine getirmeye çalışıyorum. Son karşılaşmalarda genelde hep sağ açık pozisyonunda oynatıldım. Fakat, sağ açıkta da oynamama rağmen yine gollerimi attım ve asistler yaptım. Ben İstanbul'da mutluyum" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam