Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Danimarka Kanal 5 spikeri maç sırasında sinirlendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/09/2014 - 07:31 GMT+3

Danimarka-Türkiye maçını Danimarka'da naklen yayınlayan Kanal 5'in spikeri, "Türk yıldızlar yine sihir yaptı" dedi.

Danimarka - Türkiye

Görsel kaynağı: Eurosport

Danimarka-Türkiye maçını Danimarka'da naklen yayınlayan Kanal 5'in spikeri, "Türk yıldızlar yine sihir yaptı" dedi. Danimarka Milli Takımı oyuncularının her şansı değerlendiremediğinde, "Aptal Danimarkalılar" şeklinde yorum yaptı.
Kanal 5 stüdyosundaki yorumcular, Türkiye A Milli Futbol Takımı için, "Türk Milli Takımı kendi ülkesinde hak ettiği desteği görmüyor. Türkler daha çok lig takımlarını destekliyor. Buradaki seyirci de milli takımlarını izlemeyi bir eğlence olarak görüyor" şeklinde yorum yaptı. Yorumlarda, "Türkler bu maçtan önce birkaç güzel maç oynadı. Türkler topla direkt oynuyorlar, daha çok fiziksel güç kullanıyorlar. Milli Takım oyuncuları genelde üç büyük takım oyuncularından oluşuyor" şeklinde ifadeler kullanıldı.
"APTAL DANİMARKALILAR"
Bu arada 33. dakikada verilen penaltı kararı ise stüdyodaki spiker ve yorumcuları da şaşırttı. Yorumcular, hakemin penaltı kararı vermesine inanamayıp, sevinç kahkahaları attı. Spikerler, Danimarka Milli Takımı oyuncuları her şans kaçırışında ise "Aptal Danimarkalılar" şeklinde yorum yaptı.
"TÜRK YILDIZLAR YİNE SİHİR YAPTI"
Karşılaşmanın 55. dakikasında Türkiye'nin skoru 1-1 yapması, stüdyodaki yorumcuların moralini bozdu. Spiker, "Türk yıldızlar yine sihir yaptı" şeklinde ifade kullandı. Ozan Tufan'ın attığı galibiyet golü ise Danimarkalıları yıktı. Maçın yorumcuları eski ünlü oyuncular Frank Andersen ve Brian Laudrup, "Kaleci Schmeichel'in yapabileceği bir şey yoktu. Türkler ikinci yarıda daha iyi oynadı ve galibiyeti hak ettiler. Morten Olsen çok ümitliydi, iyi oyuncuları sahaya sürdü, ama Türkler kazanan taraf oldu" cümlelerini kulandılar.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam