Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig'in yabancıları dün akşam ne yaptı?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/11/2013 - 11:36 GMT+2

Dün oynanan milli maçlarda Süper Lig'de forma giyen birçok yıldız isim görev yaptı.

Cristiano Ronaldo, Bruno Alves,Hugo Almeida, Portekiz

Görsel kaynağı: Eurosport

Dün akşam oynanan milli maçlarda tanıdık yüzler vardı. Özellikle İsveç-Portekiz maçı bu anlamda bize en tanıdık gelen maçlardan bir tanesiydi.
Dünya Kupası’na katılmak için oynanan play off maçlarından Portekiz deplasmanda İsveçle karşılaştı. İlk maçı 1-0 kazanan Portekiz bu maçta da Ronaldo’nun önderliğinde maçı 3-2 kazanmasını bildi. Portekiz Milli Takımı’nda Fenerbahçeli Bruno Alves 90 dakika forma giyerken takımı adına iyi bir performans gösterdi. Raul Meireles ise 73.dakikada yerini William Carvalho’ya bıraktı. Beşiktaşlı Hugo Almeida ise iyi sayılabilecek bir performans gösterdiği maçta 82. dakikada yerini defans oyuncusu Ricardo Costa’ya bıraktı.Ayrıca bu maçta Galatasaraylı genç yıldız Bruma yedek kulübesindeydi ve forma şansı bulamadı.
İsveç’te ise Kasımpaşalı kaleci Andreas Issakson, Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Jimmy Durmaz ve eski Galatasaraylı Johan Elmander forma giyen isimlerdi. Issakson’un kalesinde 3 gol gördüğü maçta Gençlerbirliğinde forma giyen Jimmy 82. dakikada oyuna dahil oldu ve sonucu değiştirecek etkiyi gösteremedi. Ayrıca İsveçt’e yedekler arasında Eskişehirspor’un formda ismi Erkan Zengin de vardı ancak kulüben çıkamadı.
Diğer play off maçında ise Yunanistan ilk maçta 3-1 yenidiği Romanya deplasmanında kaybetmedi ve Dünya Kupası’na giden taraf oldu. Gençlerbirliği’nin Rumen forveti Bogdan Stancu bu maçta 90 dakika forma giydi. Katı Yunanistan defansının arasında fazla etkili olamayan Stancu, vasat bir performans gösterdi.
Diğer oynanan milli maçlarda ise Trabzonsporlu Marc Janko ve Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın görev yaptığı Avusturya, hazırlık maçında ABD ile karşılaştı. Maça 11'de başlayan Janko, 68. dakikada oyundan çıkarken, yerine Beşiktaşlı Veli girdi. Avusturya, karşılaşmayı 33. dakikada Janko'nun attığı golle 1-0 kazandı.
Polonya’nın İrlanda’yı 1-0 mağlup ettiği maçta ise Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski forma şansı bulamadı.
Asya Kupası 2015 1.tur grup maçlarında oynanan maçta ise Irak, Endonezya’yı deplasmanda 2-0 mağlup ederken Çaykur Rizespor’un yıldızı Ali Adnan muhteşem bir asistle takımının 1-0 öne geçmesine katkıda bulundu ve maçta iyi bir performans gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam