Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cenk Tosun özür diledi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/06/2018 - 15:01 GMT+3

Tribünde babasının birileriyle tartıştığını gördüğünü ve kendini kaybettiğini söyleyen golcü futbolcu, buna karşın milli formayı taşırken böyle davranmaması gerektiğini söyledi.

Cenk Tosun (Türkiye)

Görsel kaynağı: AA

Türkiye ile Tunus'un 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçının 59. dakikasında, tribündeki bazı taraftarlarla tartışması üzerine direkt kırmızı kartla oyun dışı kalan Cenk Tosun, yaşananlardan dolayı özür diledi.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada üzgün olduğunu dile getiren Cenk, “Ben sakin bir insanımdır ama o an kendimi kaybettim. Halkımızdan özür diliyorum. Bana yakışmayan bir hareket yaptım. Milli forma üzerimdeyken böyle davranamam. Ancak ben de insanım ve ailem her şeyin önünde gelir. Tribünde babamın birileri ile tartıştığını gördüm. O an gözümün önüne siyah perde çekildi. Yapmamam gereken bir hareket yaptım.” açıklamasında bulundu.
Kırmızı kart nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Cenk, takım arkadaşlarından da özür dilediğini söylerken, bu olaydan ders çıkaracağını sözlerine ekledi.
Tunus karşısında Türkiye'nin ilk golünü 54. dakikada penaltıdan kaydeden Cenk Tosun'un 29 milli maçta 11 golü bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam