Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türkiye hazırlık etabını beraberlikle tamamladı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/06/2018 - 22:46 GMT+3

Ay-yıldızlılar deplasmanda Rusya ile 1-1 berabere kaldı.

Türkiye Milli Futbol Takımı

Görsel kaynağı: AA

Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Rusya ile özel maçta karşı karşıya gelen Türkiye, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
Rusya'nın başkenti Moskova'daki CSKA Arena'da oynanan maçın ilk devresi, 35. dakikada Aleksandr Samedov'un kaydettiği golle 1-0 Rusya üstünlüğüyle geçildi. İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Türkiye, 59. dakikada Yunus Mallı'nın fileleri havalandırmasıyla maça eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.
Müsabakadan notlar
Türkiye, Rusya ile yaptığı 4. maçında ilk kez rakibine gol attı.
Ay-yıldızlı ekip, SSCB'nin dağılmasının ardından Rusya A Milli Futbol Takımı ile 4. kez karşı karşıya geldi. İlk üç maçın ikisini 1-0'lık skorlarla kaybeden milliler, rakibiyle bundan önce yaptığı müsabakada ise 0-0 berabere kalmıştı.
Daha önceki 3 maçta rakibine gol atma başarısı gösteremeyen A Milli Takım, Yunus Mallı'nın ayağından gelen golle ilk kez Rusya filelerini havalandırdı.
Ay-yıldızlı formayla 18. maçına çıkan Yunus Mallı, A Milli Takım'da ilk kez gol sevinci yaşarken müsabakanın 90. dakikasında oyuna giren İstanbulsporlu Mehmet Zeki Çelik ilk kez A Milli Takım formasıyla maça çıktı.
Öte yandan, A Milli Takım, yaptığı son 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Özel müsabakalarda Karadağ ve Tunus ile 2-2 berabere kalan milliler, İran'ı 2-1 mağlup etti. Türkiye, son olarak Rusya ile 1-1 berabere kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam