Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal'in dramı bitmiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/02/2012 - 01:04 GMT+2

İngiltere Premier Ligi’nin 23. haftasında Bolton Wanderers evinde Arsenal ile 0-0 berabere kaldı. Son üç maçını kaybeden Arsenal, bir kez daha sahadan istemediği bir sonuçla ayrıldı.

Bolton Wanderers' Nigel Reo-Coker (left) and Arsenal's Aaron Ramsey (right).

Görsel kaynağı: PA Sport

Düşme potasından dört puan yukarıda olan Bolton’ın puan almaktan başka şansı yoktu. Altıncı durumdaki Arsenal ise bir galibiyet aldığı taktirde beşinci sırada bulunan Liverpool’u koltuğundan edebilirdi.
Arsenal maça fırtına gibi başladı. Yedinci dakikada Vermaelen’den gelen ortaya iyi vuran Robin van Persie’ye Bolton file bekçisi Adam Bogdan “Dur” dedi. 10’da maçın iyilerinden Ramsey’den servisi iyi alan van Persie’nin vuruşu yine az farkla dışarı gitti. 17’de konuk ekip, Hollandalı ile bir kez daha tehlikeli geldi ama sonuç çıkmadı.
21’de Bolton ilk tehlikesini David N’Gog ile buldu. Bu sefer başarılı olan Arsenal kalecisi Szczesny’di. İlk yarı golsüz sona erdi.
İkinci yarıya Bolton hızlı başladı. 57’de Arsenal savunmasının hatasından yararlanan N’Gog, az kalsın topu ağlara yolluyordu.
80’de Robin van Persie ile gole yaklaşan Topçular, son dakikalarda Bolton kalesini abluka altına aldı. Bolton’da Arsenal defansındaki boşluklardan, 80’de oyuna giren Tuncay Şanlı ile yararlanmaya çalıştı. İki taraf da bu çabalardan yararlanamadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Günün diğer sonuçları:
Aston Villa - QPR: 2-2
Blackburn - Newcastle: 0-2
Fulham - West Brom: 1-1
Sunderland - Norwich: 3-0
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam