Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal yakalandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/05/2012 - 17:13 GMT+3

Premier Lig’de çıktığı son üç maçta galibiyet yüzü göremeyen Arsenal, Norwich karşısından da 3-3 beraberlikle ayrılarak üçüncülük için önceki haftalarda yakaladığı avantajı yitirdi.

arsenal, norwich

Görsel kaynağı: Reuters

Ligde en son 11 Nisan’daki Wolves maçında üç puan alabilen Arsenal; Norwich’i son yirmi dakikada rakip kalede kurduğu yoğun baskıyla geçti.
Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Tomas Rosicky’nin asistinde Yossi Benayoun ile golü bulan Londra ekibi, çok geçmeden Norwich’in durumu tersine çevirmesine izin verdi. 12. dakikada Wesley Hoolahan’ın fileleri havalandırmasıyla skor 1-1’e gelirken, 27’de Grant Holt takımına 2-1’lik üstünlüğü getirdi.
Maçın ikinci yarısında daha iyi bir futbol sergileyen Arsenal, aradığı golleri Robin van Persie’nin ayağından buldu. 72. dakikada Alex Song’un ceza sahasının dışından asistinde sol ayağıyla kaleci Ruddy’yi mağlup eden Hollandalı yıldız, 80’de bir kez daha sahneye çıkarak takımını 3-2 öne geçirdi.
Ancak Norwich, 85. dakikada Steve Morrison’la bir kez daha skoru eşitlerken, Emirates’ten istediği sonucu almayı başardı.
Bu sonuçla üçüncü sıradaki Arsenal, puanını 67'ye çıkarttı ancak dördüncü sıradaki Tottenham ve beşinci sıradaki Newcastle ile Londra ekibinin arasındaki fark ikiye indi.
Norwich ise 44 puanla 13. sırada yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam