Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fowler Ada’ya mı dönüyor?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/03/2012 - 00:51 GMT+2

Son olarak Tayland’ın Muangthong United takımının formasını giyen Robbie Fowler, İngiltere Championship takımlarından Blackpool ile bugün antrenmana çıktı.

Ex-Liverpool player Robbie Fowler

Görsel kaynağı: Other Agency

Blackpool menajeri Ian Holloway çalışmadan sonra Fowler ile ilgili yaptığı açıklamada onunla kontrat imzalamaya yakın olduklarını ifade etti. Holloway efsane oyuncu performansı için de şu ifadeleri kullandı:
“Hala büyük bir kaliteye sahip. Pas atabilir mi, gol atabilir mi? Tabii ki evet. Bence kendisi de yeniden sahaya çıkıp kalitesini yeniden gözler önüne sermek istiyor”
Premier Lig tarihinin 163 ile en fazla fileleri havalandıran dördüncü oyuncusu olan Fowler Championship’te daha önce 2007-08 sezonunda Cardiff City forması giymişti. Forvette birlikte oynadığı bir başka veteran oyuncu olan Jimmy Floyd Hasselbaink ile iyi bir uyum yakalayıp 16 maçta 6 golle tamamlamıştı.
Blackpool’un kadrosunda İngiltere’nin önemli golcülerinden biri olan 38 yaşındaki Kevin Phillips de yer alırken takım ilk iki sırada yer alan ekiplerin Premier Lig’e yükseleceği ligde 33 maçta topladığı 55 puanla dördüncü sırada.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam