Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Hazard'ı istiyoruz"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/02/2012 - 14:44 GMT+2

Tottenham'ın teknik patronu Harry Redknapp, Belçikalı genç yıldız Eden Hazard'la yakından ilgilendiklerini açıkladı.

Tottenham Hotpur manager Harry Redknapp gives the thumbs up sign prior to the game against Villarreal during their friendly football match at White Hart Lane in London, England on July 29, 2010.

Görsel kaynağı: AFP

Geçen hafta Fransız televizyonu RTBF'ye Tottenham'ın büyük bir kulüp olduğunu ve sezon sonunda transfere sıcak baktığını açıklayan Eden Hazard ile Spurs arasındaki flört devam edeceğe benziyor.
Belçikalıyı geçen yıldan beri başkan Daniel Levy ile birlikte dikkatle takip ettiklerini ve sezon sonunda bir teklif götürebileceklerini ifade eden Redknapp, "Kesinlikle listemizde var. Hazard sürekli konuştuğumuz bir oyuncu" dedi.
Fransız futbol dergisi France Football ise 21 yaşındaki hücum oyuncusunun Tottenham'la anlaşmaya vardığını öne sürüyor. Lille'in Hazard için isteyeceği bonservis bedelinin yaklaşık 40 milyon avro olduğu, Tottenham dışında Arsenal, Chelsea, Barcelona ve Real Madrid'in de genç yıldıza talip olduğu düşünülüyor.
Eden Hazard geçen sezon Lille'in çifte kupa zaferinde başrolü oynamış ve Ligue 1'de yılın oyuncusu ödülünü kazanan en genç futbolcu unvanını elde etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam