Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool Manchester

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/03/2012 - 12:59 GMT+2

Liverpool’un savunma oyuncusu Glen Johnson, Manchester United’ın Fransız yıldızı Evra’nın Luis Suarez’in elini bilerek sıkar gibi yaptığını iddia etti.

Glen Johnson T-shirt Liverpool

Görsel kaynağı: Reuters

Evra’ya ırkçı hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle sekiz maç ceza alan Suarez, Old Trafford’da oynanan karşılaşmada Evra’nın elini sıkmamıştı. Bu olayın üstünde hemen Uruguaylı yıldız hem de Liverpool özür dilemişti.

Fakat Glen Johnson, Evra’nın bunu planladığını ve Suarez’ı zor durumda bırakmak istediğini iddia etti.

Daily Mail’e konuşan sağ bek, “Evra gayet akıllı davrandı. Suarez’in onun elini sıkmamasının tek nedeni Evra’nın kollarını aşağıda tutmasıydı. Ne yapacaksınız? Elleri aşağıda birinin elini nasıl sıkarsınız?” şeklinde konuştu.

Bunun üzerine takım arkadaşının yürümeye devam ettiğini ifade eden Johnson, “O anda Evra kolundan tuttu ve herkese “Bakın ben istiyorum o istemiyor” mesajı verdi” dedi.

Wigan maçında giydikleri Suarez’e destek t-shirtlerinin kulübün düşüncesi olduğunu ekleyen 28 yaşındaki yıldız, Manchester United’ın eski stoperi Paul McGrath’ın bu desteğe katkı yapması hakkında ise, “Aslında onun yaptığı ırkçılık. Sadece zenciyim ve o t-shirt’ü giydiğim için eleştiriliyorum” şeklinde açıklama yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam