Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester City-Sunderland

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/03/2012 - 19:54 GMT+3

Premier Lig'de 31. hafta mücadelesinde Manchester City evinde Sunderland ile iki farklı geriye düştüğü maçta 3-3 berabere kaldı. Kırmızı Şeytanları takip eden Mancini'nin öğrencileri zirve yarışında iki puan bıraktı.

sunderland, manchester city

Görsel kaynağı: Reuters

İki takım da mücadeleye temkinli başlerken, karşılıklı ataklardan gol bulamadılar. 31’de rakip kaleye yüklenen Sunderland’te ceza sahası dışında topla buluşan Sebastian Larsson gol perdesini açan isim oldu. Mancini’nin öğrencilerinin ise gole cevabı gecikmedi. Kazanılan penaltıda topu 11 metreden ağlarla buluşturan Mario Balotelli skora dengeyi getirdi. İlk yarı böyle bitecek derken sahneye çıkan Bendtner takımını yeniden öne geçirdi.
Sunderland’in etkili yonu ikinci devrede de sürdü. 55’te Sebastian Larsson farkı ikiye çıkardı. Konuk takım farkla birlikte yavaş yavaş oyunu kendi sahasında kabullenmeye başlarken, ev sahibi ise baskıyı arttırdı.
85'te Balotelli farkı bire indirdi. Sadece bir dakika sonra ise ceza sahası dışından Kolarov skora dengeyi getiren golü harika bir vuruşla attı. Geride kalan dakikalarda da baskılı oynayan City aradığı golü bulamadı ve mücadele 3-3 berabere bitti.
Premier Lig’de günün diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle:
Fulham-Norwich City: 2-1
Everton-West Bromwich: 2-0
Wolverhampton-Bolton Wanderers: 1-2
Wigan Athletic-Stoke City:1-0
QPR-Arsenal: 2-1
Aston Villa-Chelsea:2-3
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam