Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester Everton

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/04/2012 - 17:14 GMT+3

İngiltere Premier Ligi'nde 35. hafta mücadelesinde Everton'ı konuk eden Manchester United 4-4 berabere kaldı. Kırmızı Şeytanlar, evinde beklenmedik bir puan kaybı yaşadı.

Wayne Rooney Manchester United Everton

Görsel kaynağı: AFP

Manchester City ile zirve mücadelesi veren Kırmızı Şeytanlar, sahasında aldığı beraberlikle zirve mücadelesinde büyük yara aldı.

Açılışı Maviler yaptı. 33. dakikada yaptığı kafa vuruşuyla fileleri havalandıran Jelavic, Everton’ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı tam bu skorla bitecek derken 41’de sahneye çıkan Rooney, beraberliği getirdi. İki ekip, soyunma odasına 1-1’le gitti.

İkinci yarı, Manchester United için işler tıkırındaydı. 57’de Wellbeck, 60’da Nani’nin attığı gollerle ManU 3-1’i buldu. Everton, cevabını 67’de Fellaini ile verdi. Wayne Rooney’nin iki dakika sonraki golü, ev sahibini bir kez daha rahatlattı. Son 10 dakika ise epik bir düelloya sahne oldu. 83’te Jelavic, 85’te ise Pienaar ile gol bulan Everton, maçı 4-4’e getirdi.

İki hafta önce Wigan'a 1-0 yenilen, geçen hafta ise Aston Villa'yı 4-0'la geçen ManU, City ile arasındaki farkı altıya çıkardı. City eğer bu akşam Wolverhampton Wanderers'ı mağlup eder, 30 Nisan'daki Manchester derbisinde United'ı geçerse ligin zirvesine çıkacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam