Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Redknapp bale modric

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/04/2012 - 17:48 GMT+3

Tottenham Teknik Direktörü Harry Redknapp, takımları Şampiyonlar Ligi’ne kalırsa Gareth Bale ve Luka Modric’in Kuzey Londra temsilcisinde kalacağını söyledi.

Modric Bale Tottenham 2011

Görsel kaynağı: Eurosport

Kuzey Londra temsilcisi geçen sezonun sonunda Chelsea’de Luka Modric için pek çok teklif almış ancak bunları reddetmişti. Gareth Bale’in adı ise sezon içinde sürekli olarak Barcelona ile anılıyordu.

Fakat Redknapp bugün yaptığı açıklamalarla transfere belki de noktayı koydu: “Onlar bu kulübe geldiklerinde Tottenham, Şampiyonlar Ligi’nde değildi. Hatta yakınında bile değildi. Onlar Tottenham için oynuyorlar. Burası çok büyük bir kulüp. Ayrılmak istemeleri için hiçbir neden yok. Eğer bu sene Şampiyonlar Ligi’ne gidemezsek seneye bir daha deneriz. Tottenham’dan iyi çok az kulüp var. İkisinin de uzun süreli kontratları var. Gareth genç bir oyuncu olarak harika sezonlar geçirdi. Gelişimi için kulüpte birkaç yıl daha geçirmeli. Son dört senede çok büyük bir ilerleme gösterdik. İlerleyen yıllarda şampiyonluk için oynayacağız. İmkansız değil” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam