Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Van Persie gole doymuyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/03/2012 - 14:05 GMT+2

Arsenal’in golcüsü Robin Van Persie, 37 maçta 32 gol atmasına rağmen en iyi formuna ulaşamadığını söyledi.

2012 Arsenal Robin van Persie

Görsel kaynağı: Reuters

Hollandalı oyuncu, İngiliz ekibinin kötü başladığı sezonda sorumluluğu üstlenip, harika performansıyla kulübün ligde dördüncü sıraya yükselmesinde baş rolü oynamıştı.
Asla tatmin olmam
“Şu anda kendimi geliştirmeye devam ediyorum, kafa vuruşlarım daha iyi olabilir” diyen oyuncu bunu devam ettirme niyetinde. 28 yaşındaki futbolcu sözlerine şöyle devam etti: “En üst seviyede değilim, bunu deneyerek öğreniyorum. İnsanlar bu sezon üç defa kafa vuruşuyla gol attığımı söyleyip tatmin oluyorlar, ama ben aynı fikirde değilim. Neden bir sezonda üç yerine on kafa golü atmayayım ki? Bunun için mücadele ediyorum, bunun için yarışıyorum. ”
Arsenal’a 2004 yılında gelen ve sık sık sakatlıklarla mücadele eden oyuncuyla ilgili Cesc Fabregas: “Daha fazla oynayabilseydi mutlaka kupa kazanırdık” demişti. Van Persie bu konuyla ilgili: “Kesin olarak bir şey söyleyemem, ama bende aynı şekilde hissediyorum.” şeklinde karşılık verdi. Wenger’in öğrencisi sözlerine şu şekilde devam etti: “Oynasaydım daha fazla gol ve daha fazla asist yapabilirdim. Ama ben geçmişe bakmıyorum. Geçmişte yaşayan bir çok insan var ve onlar böyle şeylerin hiç bir zaman üstesinden gelemezler.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam