Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

chelsea reading premier

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/08/2012 - 00:46 GMT+3

İngiltere Premier Lig’de üçüncü hafta mücadelesinde Chelsea, Stamford Bridge’de 2-1 geriye düştüğü maçta Reading’i 4-2 mağlup etti.

2012 2013 Premier League Chelsea Fernando Torres

Görsel kaynağı: AFP

Eden Hazard’ın yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı gole çeviren Frank Lampard, 17. dakikada takımın 1-0 öne geçirdi. Premier Lig’in yeni ekiplerinden Reading, yedi dakika sonra Pavel Pogrebnyak’ın Garath McCleary’nin ortasında yaptığı güzel kafa vuruşuyla oyuna beraberliği getirdi. 29. dakikada ise Danny Guthrie’nin kullandığı serbest vuruşta Petr Cech’in yaptığı büyük hata konuk ekibin 2-1 öne geçmesini sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca Reading soyunma odasına önde gitti.
İkinci yarıda ise Chelsea üstünlüğü hakemdi. Ev sahibi ekip, 69. dakikada Gary Cahill’in vuruşunda Reading kalecisi Federici’nin de hatasıyla eşitliği yakalamayı başardı. Taraftarının önündeki Chelsea’yi öne geçiren golü ise 81. dakikada Fernando Torres getirdi. 90+5'inci dakikada ise beraberlik golünü aramak için rakip ceza sahasına giden Federici'nin kalesini boş bırakmasından faydalanan Ivanovic, Eden Hazard'ın sürüklediği topta golü bulmayı başardı.
Chelsea böylece Premier Lig’deki ikinci maçında ikinci galibiyetini elde etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam