Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

everton newcastle 2-2

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/09/2012 - 00:55 GMT+3

Premier Lig'de haftanın kapanış maçında Everton Newcastle United ile 2-2 berabere kalırken, ev sahibi ezeli rakibi Liverpool'u da unutmadı.

dsa

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Hükümeti'nin Hillsborough faciasında gerçekler çarptırıldığı için Liverpool'dan özür diledikten sonra, Kırmızılar'ın ezeli rakibi Merseyside'ın mavi renkli takımı Everton'da maçtan önce Liverpool camiasına destek oldu. Maçtan önce faciada hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşu yapılırken sahaya çıkan Everton ve Liverpool formalı çocuklar dikkat çekti.
Maça hızlı başlayan ev sahibi 15. dakikada Baines ile öne geçti. Ev sahibi etkili oyuna rağmen farkı açamayınca devre bu skorla sona erdi. İkinci 45 dakikaya ise iyi başlayan taraf konuk takım oldu. İkinci yarıda oyuna giren Demba Ba 49'da skora dengeyi getirirken, aynı zamanda Newcastle'ın Premier Lig'deki 1000. golünü attı. 78'de gelişen Everton atağında ise Anichebe'nin vuruşunda çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışmaları yaşandı ancak hakem devam etti. Anichebe bundan 10 dakika sonra ise hızlı gelişen atakta bu sefer takımını öne geçirdi. Ama bu gol Everton'a galibiyet için yetmedi. Golden sonraki atakta sahneye çıkan yine Demba Ba oldu ve skoru 2-2 olarak ilan etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam