Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gaston Ramirez sakatlik Southampton

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/10/2012 - 19:40 GMT+3

Premier League’in çiçeği burnunda ekibi Southampton’ın Bologna’dan flaş bir ücretle transfer ettiği Uruguaylı antrenmanda geçirdiği sakatlık sonucu en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

2012 Southampton-Everton Gaston Ramirez celebrates scoring

Görsel kaynağı: AFP

Pazar günü oynanan ve 2-2 sona eren Fulham maçından önce antrenmanda sakatlanan Gaston Ramirez’in hastanedeki tetkiklerinden sonra sakatlığının ciddi olduğu tespit edildi.
Southampton Teknik Direktörü Nigel Adkins: “ Oyuncunun kasında ciddi şişlik meydana geldi ve kalçasına basınç uyguladı. Sakatlık ciddi gözüküyor. “ diye konuştu. Yaklaşık 12 milyon pound karşılığında Ada’ya adımını atan Uruguaylı, büyük bir sürpriz olmazsa takımının ligde oynayacağı West Ham United, Tottenham Hotspur, West Bromwich Albion ve Swansea City maçlarında forma giyemeyecek.
Hastanede kalıp dinlenmek için milli takım kampına da katılamayan oyuncu ülkesinin Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri’nde Arjantin ve Bolivya karşısında vereceği mücadelelerde de sahadaki yerini alamayacak.
Ramirez, transferin son gününde takıma katıldıktan sonra 3 maçta forma giydi ve takımının Everton’a 3-1 mağlup olduğu maçta Southampton adına ilk gol sevincini yaşadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam