Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

hugo lloris, tottenham

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/09/2012 - 17:14 GMT+3

Tottenham’ın yeni transferi Hugo Lloris, Norwich maçından sonra Andre Villas-Boas’ın yaptığı “Lloris ilk 11 için Friedel’ın gerisinde” açıklamasından ötürü hayli mutsuz.

hugo lloris, lyon

Görsel kaynağı: Reuters

Pazar günü evinde Norwich City ile 1-1 berabere kalan Tottenham’da, teknik direktör Andre Villas-Boas maçın ardından kameraların karşısına geçmiş ve Brad Friedel’ın karşılaşmadaki harika performansı sonucu yeni transfer Hugo Lloris’in bir numaralı eldiven için mücadele etmesi gerektiğini söylemişti.
Sözlerine, “Bir takıma transfer olduğunuzda o takımda oynamanız kesin değildir. Bu kontratta yazmaz. Friedel harika bir iç çıkarıyor ve buna devam ettiği sürece oynama hakkı var. Premier Lig, özel bir organizasyon ve biz geleceği inşa etmek zorundayız. Hugo’yu da bu yüzden transfer ettik” şeklinde devam eden Villas-Boas’ın açıklamaları özellikle Fransız basınının tepkisini çekmişti.
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps ise konuyla ilgili, “Hugo Londra’ya geleli henüz dört gün oldu ama mutsuz olduğunu söyleyebilirim. Bunun nedeni yeni teknik direktörü Villas-Boas’ın açıklamaları. Hugo, söylenenlerden hoşnut değil. Benim milli takım içerisinde bir probleme ihtiyacım yok ve bunu yaratmayacağım. Ancak böyle bir şey varsa, bunun üzerinde düşünmek zorundayız. Ben Lloris’in kendisini böyle bir durumun içerisinde bulmasını istemem” ifadelerini kullandı.
Hugo Lloris, transferin son gününde Lyon’dan Tottenham’a 12 milyon sterlin karşılığında transfer olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam