Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Brendan Rodgers'tan Sneijder sinyali

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/01/2013 - 13:14 GMT+2

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, transferde gençlerden çok kendini kanıtlamış isimleri kadrolarına katmaları gerektiğini söyledi.

Liverpool manager Brendan Rodgers

Görsel kaynağı: Reuters

Ocak ayında Daniel Sturridge'i kadrosuna katan ve Philippe Coutinho ile de ilgilenen Liverpool'da menajer Brendan Rodgers, transfer politikasıyla ilgili konuştu.
Kulüp yönetiminin transfer için önemli bir bütçe ayırdığını söyleyen Rodgers, "Yöneticilerin genç isimleri kadroda görmek istemesi güzel ama bizim tecrübeli isimlere de ihtiyacımız var. Robin van Persie örneğine bakın, 29 yaşında Manchester United'a katıldı. Ryan Giggs, Rio Ferdinand ve Paul Scholes gibi isimlerle birlikte takıma hayat veriyor. Ayrıca, genç oyunculara da." şeklinde konuştu.
Transfer hedeflerinde Galatasaray'ın da ilgilendiği Wesley Sneijder olduğu bilinen Liverpool'un İrlandalı teknik adamı sözlerini şöyle tamamladı:
"Kaliteli ve ihtiyacımıza yönelik tecrübeli bir oyuncu transfer edersek bu herkesin yararına olur. Şampiyonluklar için savaşacaksak bu iyi bir kadro harmanlamasından oluşmalıdır."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam