Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Cahill: Di Matteo’nun arkasındayız

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/11/2012 - 13:42 GMT+2

Ligde son dört maçında iki beraberlik, iki mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışında Manchester takımlarının biraz gerisinde kalan Chelsea’de eleştiri yağmuruna tutulan Roberto Di Matteo’ya destek Gary Cahill’den geldi.

Gary Cahill scores for Chelsea against Manchester United

Görsel kaynağı: AFP

Mart ayında Andre Villas-Boas’ın yerine geçici olarak gelen ama aldığı sonuçlarla önce yerini sağlamlaştıran, sonra da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla takımda kalmayı garantileyen Roberto Di Matteo zor günler geçiriyor.
Premier League’de son 1 ay içinde alınan başarısız sonuçlar sonrasında İtalyan teknik adamın kovulabileceğine dair haberlerin çıkması Chelsea’li futbolcuları da rahatsız etti.
Konuyla ilgili konuşan Gary Cahill, “Geçtiğimiz sezonun sonunda çok kısa bir zaman içinde büyük başarılar kazandı. Bu sezona da gayet iyi başladık. Soyunma odasında bütün oyuncular Di Matteo’ya destek veriyor” dedi.
İtalyan hocanın doğru isim olduğuna dikkat çeken İngiliz oyuncu, “Bunu geçtiğimiz sezon kanıtladı. Eminim ki bu sezon da herkese tekrar kanıtlayacak” şeklinde konuştu.
Chelsea, bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’la Torino’da çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Maç saat 21.45’te başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam