Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Cech: Lampard kalmalı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/01/2013 - 12:00 GMT+2

Chelsea kalecisi Petr Cech, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi uzatılmayan Frank Lampard’ın takımda kalması gerektiğini savundu.

FOOTBALL Chelsea Frank Lampard Petr Cech

Görsel kaynağı: AFP

Uzun yıllardır Chelsea’ye hizmet veren takımın ikinci kaptanı Frank Lampard’ın ayrılık yolunda olduğunu gören Petr Cech, İngiliz futbolcunun kalması yönünde görüş belirtti.
Lampard’ın yaşına rağmen takım için çok kilit bir futbolcu olduğunu söyleyen Cech, “Takım değişti, onun yaşı ilerledi ama Frank hâlâ bu kulüp için çok önemli bir isim. Lampard belki her maça başlamayabilir ya da her maçta forma giymeyebilir; ancak ne zaman oynarsa sahaya sonuna kadar kalitesini ve deneyimini yansıtıyor. Bunu görmekten de ben mutlu oluyorum” şeklinde konuştu.
Sözlerine İngiliz futbolcunun sözleşme sorununa dikkat çekerek devam eden Petr Cech, “Frank’in sözleşmesinin sonlanmasına daha altı ay var ve onun takımda kalıp kalmayacağını hepimiz göreceğiz. Ben yönetici değilim ama Frank eğer böyle oynarsa elbette sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağını sormaya devam edecektir. Onu çok uzun süredir tanıyorum ve şimdiye kadar kulüp için fantastik bir oyuncu oldu. Ve öyle olmaya da devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Cumartesi günü Stoke karşısındaki penaltı golüyle Chelsea kariyerindeki 194. golüne ulaşan 35 yaşındaki Frank Lampard, kulüp tarihinde en çok gol atan oyuncular arasında Bobby Tambling’in sekiz gol arkasında ikinci sırada yer almayı sürdürüyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam