Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Jose Mourinho: John Terry dokunulmaz değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/07/2013 - 13:04 GMT+3

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, bir süredir hakkında transfer söylentileri dolaşan John Terry hakkında konuştu.

Jose Mourinho, John Terry (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

İngiltere Ligi ekiplerinden Chelsea, 3 sezon çalıştırdığı Real Madrid'den ayrılıp takımın başına geçen Jose Mourinho ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kuala Lumpur'da devam eden kampta gezateciler ile buluşan Portekizli teknik adam, kaptan John Terry ile ilgili sorulara da cevap verdi.
Tecrübeli kaptanın dokunulmaz olmadığını söyleyen Mourinho, "John bu takımdaki yerinin sağlam olmadığını biliyor, bizim aramızda sağlam olan tek şey dostluğumuz. Açık konuşmak gerekirse bu takımda kimsenin yeri sağlam değil. Konu iş olduğunda kimseyi kimseden üstün tutamam. Buna tüm iyi dostluğumuza rağmen John Terry de dahil" ifadelerini kullandı.
İngiltere Ligi'nde sezona, 26 yıldır sürdürdüğü Manchester United Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılma kararı alan Sir Alex Ferguson'suz başlayacak olmanın garip olacağını da ifade eden Mourinho, "Ferguson bu ligde tüm teknik adamların gıpta ettiği, saygı duyduğu, yer yer bir baba figürü olarak benimsediği bir kişi idi. Ama o artık kulübesinde yok, bu benim de alışmaya çalışacağım, değişik bir durum" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam