Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Kırmızı kartlar iptal edildi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/12/2012 - 00:02 GMT+2

İngiltere Futbol Federasyonu, West Ham United ve Everton arasında oynanan karşılaşmada, hakem Anthony Taylor'ın gösterdiği kırmızı kartları iptal etti.

west ham everton

Görsel kaynağı: Reuters

West Ham United'dan Carlton Cole karşılaşmanın 67. dakikasında ve Everton'dan Darron Gibson da 90+1’de hakem Anthony Taylor tarafından oyundan atılmıştı. 22 Aralık’ta Upton Park'ta oynanan karşılaşmayı inceleyen federasyon yetkilileri maçtaki kırmızı kartların iptaline karar verdi. Karşılaşmaların ardından açıklamalarda bulunan West Ham menajeri Sam Allardyce ve Everton menajeri David Moyes de hakemin hata yaptığını ifade etmişti.
Karşılaşma 0-0'ken Everton'dan Leon Osman'ın nizami kafa golünü iptal eden Taylor, skor 1-1'ken ise Carlton Cole'un hava topu mücadelesinde Leighton Baines'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kartını çıkarmıştı. Skor 2-1 Everton lehineyken de Darron Gibson'ın Mark Noble'a benzer pozisyonda yaptığı hareket sonrası yine kırmızı kartını çıkardı. İngiliz futbol kamuoyu her 2 kırmızı kartın da haksız olduğu konusunda birleşmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam