Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Luis Suarez: Real’den somut adım yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/01/2015 - 22:08 GMT+2

Liverpool’un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez, Real Madrid’den teklif almadığını söyledi.

Luis Suarez against Chelsea (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Uruguay Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası Eleme maçı oynamak için Venezuela’da bulunan Suarez, “Oraya gittiğimden beri kötü hissediyorum. Medya beni sahadaki performansım ile değil de yere atlamamla, hakeme itirazımla, ırkçılıkla eleştirdi“ şeklinde konuştu.
Medyanın kendisi hakkında hiçbir zaman iyi konuşmadığını söyleyen Uruguaylı, Chelsea savunmacısı Branislav Ivanovic’i kolundan ısırdığı için 10 maç ceza almıştı.
Liverpool’un çocukluğundan beri hayalini kurduğu takım olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, “Orada çok büyük futbolcularla beraberim, onlar beni tanıyor ve Liverpool’da yıllarca devam etmek istiyorum. Stadyum müthiş, taraftarlar inanılmaz” ifadelerini kullandı.
Suarez, Real Madrid’de oynamak isteyebileceğini söylerken, “Menajerim bana sakin kalmamı ve bir talep olduğunda ilk bilenin ben olacağımı söyledi. Kendimi Real formasında göreceğimden pek emin değilim. Tek bildiğim Liverpool ile bir sözleşmeye sahip olmam” dedi.
“Herkes büyük bir takımda oynamak ister ve Real Madrid de öyle bir takım” şeklinde konuşan Suarez, “Ancak konuşulanlar söylentiden ibaret, somut bir hamle yok” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam