Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - RVP: Daha mutlu olamam

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/02/2013 - 13:41 GMT+2

Manchester United’ın yıldızı Robin van Persie, kariyerinin en mutlu günlerini yaşadığını söyledi.

2012/2013: Robin van Persie (Manchester United)

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezon başında uzun yıllar top koşturduğu Arsenal’den bir başka İngiliz ekibi Manchester United’a geçerek yılın transferine imza atan Robin van Persie, geçirdiği sansasyonel sezonun hayatının en mutlu dönemi olduğunu açıkladı.
İngiliz The Sun gazetesine konuşan Hollandalı yıldız, “Manchester’da umduğumdan daha iyi bir başlangıç yaptım ve her gün daha da iyiye gidiyorum. Takım arkadaşlarım beni evimde gibi hissettirmek için ellerinden geleni yaptılar, buradaki çalışma ortamı çok iyi ve daha önce görmediğim şeyler görüyorum" dedi.
29 yaşında olmasına rağmen her gün kendisini geliştirmeye çalıştığının altını çizen Van Persie, “Her gün yeni bir şey deniyorum, beni daha iyi yapacak küçük detaylara karşı daha duyarlı hale geldim. Bu uzun ve zor bir süreç ve bu süreci sakatlanmadan geçirmek beni güçlendiriyor. Haftada iki maça çıkıyorum ve kendimi çok fit hissediyorum” ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi ikinci turu'nda Real Madrid ile oynayacakları maçı heyecanla beklediğini sözlerine ekleyen golcü futbolcu bu sezon Manchester United forması ile çıktığı 17 maçta 22 gol kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam