Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Suarez'e Ronnie O'Sullivan terapisi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/01/2015 - 22:10 GMT+2

Centilmenlik dışı davranışlarıyla tepki çeken Luis Suarez, ünlü snooker oyuncusu Ronnie O'Sullivan'ın terapisti Dr Steve Peters ile görüşmeye başlıyor.

luis suarez liverpool

Görsel kaynağı: AFP

Chelsea maçında Branislav Ivanovic'i kolundan ısırması ile bir anda gündeme oturan Luis Suarez'e, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 10 maç men cezanın yanısıra öfke kontrolü seansları alması da önerilmişti.
Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre sahada geçirdiği öfke nöbetinin sebebini öğrenmek isteyen Uruguaylı golcü, daha önce yaşadığı psikolojik problemler sebebiyle snookerı bırakma seviyesine gelen Ronnie O'Sullivan'ın da terapistliğini yürüten spor psikoloğu Steve Peters ile görüşmelere başlayacak.
Şu sıralar Dünya Snooker Şampiyonası'nda mücadele eden Ronnie O'Sullivan, basın mensuplarınca kendisine sorulan 'Luis Suarez'in Ivanovic'i ısırması hakkında ne düşünüyorsonuz' sorusunu cevaplarken Uruguaylı futbolcuyu anlayabildiğini söyledi:
"O an Suarez'in neden öyle davrandığını anlıyorum, onu tamamiyle anlayabiliyorum. O öyle bir delilik anı ki geçtiği an 'ben ne yaptım' diyorsunuz kendinize. Daha sonrasında çok pişman olsanız da o an gösterdiğiniz davranış sizin o duygu ile baş etme yönteminiz. Ama bu duygularla baş etmenin yolları ve önleyebilme seçenekleriniz var."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam