Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - United'ı Kagawa taşıdı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/03/2013 - 09:59 GMT+2

Premier Lig'in 28. haftasında lider Manchester United, Norwich City'yi 4-0 mağlup etti. United'da Shinji Kagawa, hat-trick yaptı.

shinji kagawa, manchester united, norwich city

Görsel kaynağı: Reuters

Premier Lig lideri Manchester United, Old Trafford’da konuk ettiği Norwich City’yi Japon orta sahası Shinji Kagawa’yla geçti.
Karşılaşma boyunca oyunu domine eden Manchester United, ilk golü atmak için 45+2’ye kadar bekledi. İlk yarının uzatma dakikalarında Valencia ve van Persie’nin organizasyonu sonucu topla buluşan Shinji Kagawa, net bir voleyle topu Norwich City ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Kagawa, bu golle aynı zamanda Manchester United tarihinin 900. Premier Lig golünü kaydetti.
İkinci yarıda da Norwich City’ye pozisyon şansı tanımayan Sir Alex Ferguson’ın ekibi, 77’de yine Kagawa’yla farkı ikiye çıkarttı. Rooney’nin sağdan geliştirdiği atakta topla buluşan Japon futbolcu, net bir vuruşla durumu 2-0’a getirdi.
87’de tekrardan Kagawa’nın golüyle skoru 3-0 yapan Manchester United, 90’da Wayne Rooney’nin 25 metreden olağanüstü vuruşuyla karşılaşmayı 4-0’lık skorla kazanmayı başardı.
Manchester United, böylece 28. haftası geride kalırken puanını 71’e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Norwich City ise 32 puanla 13. lükte kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam