Eurosport
İspanya Ligi - Oviedo'yu Cazorla, Mata ve Michu kurtaracak
Tarafından
Yayınlandı 09/11/2012 - 17:17 GMT+2
İspanyol futbolcular Santi Cazorla, Juan Mata ve Michu Real Oviedo'nun iflasını önlemek için kulübe para yardımında bulunacaklar.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Santi Cazorla, Juan Mata ve Michu, İspanya Üçüncü Lig ekiplerinden Real Oviedo'nun 17 Kasım'a kadar ödenmesi gereken iki milyon avroluk borcunu ödeyecek.
Üçü de aynı altyapıdan yetişen oyuncuların kulübün ne kadarlık hissesini aldıkları bilinmezken, konuyla ilgili Swensea'de forma giyen Michu, "Bir zamanlar formasını giydiğimiz kulübü kurtarmak istiyoruz. Bir çok vatandaş bizim gibi hisse satın aldı. Umarım bu sayede 17 Kasım'a kadar gereken parayı toplarlar" dedi.
İspanya'nın ekonomisinin ne kadar kötü olduğundan bahseden Michu, "Sadece iki milyon avroya bir kulübü kurtarabiliyorsunuz. Burası benim büyüdüğüm ve sevdiğim kulüp. Biz sadece Oviedo'yu bu durumdan kurtarmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam