Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

mark halsey liverpool

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/09/2012 - 12:55 GMT+3

Liverpool – Manchester United maçında gösterdiği yönetim ile Liverpool taraftarlarını çok kızdıran hakem Mark Halsey zor zamanlardan geçecek gibi.

mark halsey

Görsel kaynağı: AFP

Karşılaşmanın ardından sosyal medyada kendisi hakkında yazılan yazıları görüp dehşete düşen Halsey, polisi aramayı dahi düşünüyor.
Kanserle savaşan 51 yaşındaki hakem hakkında Twitter’da yazılanlar kan donduracak cinsten. Bir kullanıcı, “Umarım Mark Halsey tekrar kansere yakalanır” yazarken bir diğeri, “Mark Halsey kanserden ölmeliydi” şeklindeki yorumuyla hakeme olan nefretini dile getirdi.
Eşi de kanserle savaşmakta olan Halsey ve ailesi bu tweetler üzerine büyük üzüntü yaşarken, İngiltere Hakem Kurulu, Halsey’ye psikolojik destek alma önerisinde bulundu. Salı günü oynanacak Southampton – Sheffield Wednesday maçına atanan Halsey’nin bu karşılaşmadaki görevi de iptal edildi.
İkinci tweet’i yazan şahıs daha sonra bu yorumu silerek özürlerini belirtti.
Liverpool ile Manchester United arasındaki mücadele 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlanmış, Merseyside temsilcisinde Jonjo Shelvey ilk yarıda kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam