Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Premier Lig - Manchester'da gündem Rooney-Ronaldo takası

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/06/2013 - 15:40 GMT+3

Takımlarından ayrılmak istedikleri iddia edilen Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney, takas iddiasıyla yeniden gündeme geldi.

SPAIN, Madrid : Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) vies with Manchester United's striker Wayne Rooney during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match Real Madrid CF vs Manchester United (REUTERS

Görsel kaynağı: Reuters

Sir Alex Ferguson'ın emekli olması ile Manchester United'ın başına geçen David Moyes, takımın yıldızı Wayne Rooney ile gelecek günlerde bir toplantı yapacak. Takımdan ayrılmak istediği konuşulan Rooney'in kalmasını isteyen Moyes, oyuncusu gitmek isterse de buna izin verecek. Daha şimdiden pek çok taliplisi olan Rooney'i özellikle Arsenal ve Jose Mourinho'nun başına geçtiği Cheslea ısrarla istiyor. Son günlerde 27 yaşındaki golcünün bir taliplisi daha çıktı: Real Madrid.
İspanyol devi Real Madrid'in yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti, Rooney'in büyük hayranı ve bunu her zaman dile getirmiştir. Eflatun beyazlıların maddi gücü sayesinde Ancelotti, Rooney'i rahatlıkla transfer edebilir.
Manchester United tarafında ise artık Antonio Valencia isimli 7 numaralı formanın üretilmediği konuşulmakta. Rooney gibi bir yıldızlarını kaybetmenin sıkıntısını taraftara yaşatmamak için United yönetimi de takımda yıldızı parlayan ve United'ın başarıdan başarıya ulaşmasına çok yardım eden Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilir.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam