Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

skrtel liverpool city

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/08/2012 - 20:35 GMT+3

Premier Lig'de ikinci haftanın merakla beklenen maçında Liverpool ile Manchester City 2-2 berabere kaldı. Martin Skrtel açılış golünü atarken, yaptığı hatayla da takımının 3 puanı kaçırmasına neden oldu.

martin skrtel liverpool manchester city

Görsel kaynağı: Reuters

Premier Lig’e istediği gibi başlayamayan, ilk maçta West Bromwich Albion’a 3-0 yenilen Liverpool, zorlu sezon başı fikstürünün ilk ayağında Manchester City ile karşı karşıya geldi. Roberto Mancini’nin öğrencileri ise geçen yılki şampiyonluğu koruma peşindeydi.
Liverpool’u öne geçiren gol 34. dakikada geldi. Steven Gerrard’ın kullandığı kornerde top Skertel’e geldi, harika bir şekilde yükselen Slovak defans oyuncusu takımını 1-0 üsünlüğe taşıdı.
Maç boyunca iyi bir performans göstermeyen City ise golü Liverpool savunmasının büyük hatası sonucunda buldu. Tevez’in ortasında Martin Kelly hata yaparken, Yaya Toure topu ağlara yolladı: 1-1.
Liverpool’un cevabı gecikmeyecekti. Serbest vuruş kazanılmasından sonra topun başına geçen Luis Suarez, harika bir vuruşla Joe Hart’ı avladı ve takımını yeniden öne geçirdi.
Manchester City bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırırken, fazla pozisyon üretemese de son şampiyona Liverpool savumasının hatası yetişti. Skrtel’in geri pasında Carlos Tevez araya girdi. Kaleciyi geçen Arjantinli yıldız, topu ağlara yolladı ve maçı 2-2’ye getirdi.

Bu skorla birlikte Liverpool ilk puanını alırken, Manchester City puanını 4’e çıkardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam