Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

United'ın keyfi yerinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/11/2012 - 16:42 GMT+2

Premier Lig’de onuncu haftanın açılış maçında Manchester United, Arsenal’i 2-1 mağlup etti.

Robin van Persie and Wayne Rooney, Manchester United

Görsel kaynağı: AFP

Mücadelenin henüz başlar başlamaz Manchester United golü bulmayı başardı. Üçüncü dakikada topu ağlarla buluşturan Robin van Persie, United’ı maçın hemen başında öne geçirdi.
İlk yarının genelinde Manchester United üstündü. Van Persie ve Rooney ile gol arayan Kırmızı Şeytanlar’ı Arsenal kalecisi Mannone ve defans durdurmayı başardı.
45. dakikada ise yapılan ortada Arsenal savunmasının koluna çarpan top, ev sahibi ekibe penaltı kazandırdı. Beyaz noktadaki topun başına geçen Wayne Rooney’nin vuruşunda top dışarı gidince ilk yarı 1-0’lık skorla sona erdi.
İkinci yarıya atak başlayan ekip yine Manchester United olsa da, konuk ekipte Ramsey’nin yerine Walcott’un oyuna girmesi ibreyi ters yöne çevirdi.
Yaklaşık 15 dakika süren Arsenal baskısını bozan ise Kırmızı Şeytanlar’ın ikinci golü oldu. Rooney’nin ortasında Mertesacker’i geçen topa kafayı vuran Patrice Evra, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.
69. dakikada Jack Wilshere’in ikinci sarı kartını görerek oyundan atılmasıyla beraber United oyundaki hakimiyetini sürdürdü. Üçüncü gol için arayışını sürdüren ev sahibi ekipte 77’de van Persie, 80’de ise Anderson’un ağlarla buluşan topları ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.
Arsenal, 90+4. dakikada Cazorla'nın ayağından bir gol bulmayı başarsa da Manchester United, Arsenal’i 2-1’le geçti ve 24 puana ulaşarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam