Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

usain bolt manchester unit

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/09/2012 - 14:20 GMT+3

Daha önce Manchester United forması giymenin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Jamaikalı sprinter Usain Bolt’a, Sir Alex Ferguson yeşil ışık yaktı. İskoç teknik adam, Bolt’a gelecek yılki Real Madrid maçında şans verecek.

usain bolt, sir alex ferguson, manchester united

Görsel kaynağı: Eurosport

Gelecek sene Real Madrid ile oynanacak yardım maçında Bolt’a forma verebileceğini söyleyen Ferguson, “Usain büyük bir Manchester United hayranı. Onun bir yardım maçında oynamak istemesi ilgi çekici ve ben de bu şansı ona seve seve veririm. Bolt’u yeşil çimde izlemek güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Sürekli Kırmızı Şeytanlar için profesyonel futbol oynayabileceğini ve yeteneklerine güvendiğini söyleyen Bolt ise, “Eğer iyi olmadığımı düşünseydim bunları söylemezdim. Fark yaratabilecek bir oyuncu olduğumu biliyorum. İnsanlar şaka yaptığımı düşünüyor ama Ferguson beni çağırıp, ‘Hadi bunu yapalım, seni deneyeceğim’ dediği anda benim hayır bu çağrıya hayır demem imkansız” şeklinde konuştu.
Bolt, geçtiğimiz günlerde onur konuşuğu olarak Old Trafford’a gelmiş ve Alex Ferguson, Bobby Charlton, Ryan Giggs ve Wayne Rooney ile tanışmıştı.
usain bolt, manchester united
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam