Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wenger: Rooney'ye paramız yeter

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/07/2013 - 11:47 GMT+3

Arsenal'in deneyimli teknik direktörü Arsene Wenger, Wayne Rooney'nin talep edeceği maaşı rahatlıkla karşılayabileceklerini iddia etti.

Wayne Rooney Manchester United

Görsel kaynağı: Reuters

Arsene Wenger, takıma yetenekli bir golcü katmak için uğraşmakta ve hedefinde Wayne Rooney var. Kulübü Manchester United'dan ayrılmak istediği haberleri çıkan Rooney'in adı sıklıkla Arsenal ve Chelsea ile anılmakta.
David Moyes'in Rooney için Robin van Persie'nin yedeği yorumundan sonra takımdan ayrılması kesinleşen İngiliz golcünün Arsenal'e transfer olması çok yakın.
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ise bu haberleri doğruladı. Geçen sene Hollandalı golcüleri Robin van Persie'nin United'a gittiği gibi Rooney'nin de Arsenal'e gelmesinin mümkün olduğunu söyleyen Fransız teknik direktör, oyuncuyu takımında görmek istediğini ifade etti.
Rooney'nin takımı ile iki yıl daha sözleşmesi olduğunu, bu yüzden transferin United'a bağlı olduğunu söyleyen Wenger, olası bir transferde 26 yaşındaki golcünün talep edeceği maaşı teklif etmede hiç sorun yaşamayacaklarını iddia etti.
Eski takım kaptanı Cesc Fabregas'ın da Arsenal'e dönüp dönmeyeceği sorununu da yanıtlayan Wenger, İspanyol orta sahanın geri dönmesini çok istediğini ancak kendisinin Barcelona'da bir sene daha kalmak istediğini söyledi. Oyuncu transfer olmak isterse geri alma önceliğinin Arsenal'de olduğunun altını çizen deneyimli teknik direktör, böyle bir şey olursa ilk kendilerinin teklifte bulunacaklarını açıkladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam