Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Adnan Januzaj'ın milli takım tercihi İngiltere'de milliyetçiliği tetikledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/10/2013 - 12:45 GMT+3

Manchester United'ın genç yıldızı Adnan Januzaj'ın milli takım tercihi Ada'yı karıştırdı.

Adnan Januzaj

Görsel kaynağı: Eurosport

Manchester United'ın genç yıldızı Adnan Januzaj, Ada basınının manşetinden inmiyor. Türkiye, Belçika, Arnavutluk gibi ülkerin milli takımında oynama şansı bulunan genç yıldız için Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Jack Wilshere, 'Ingililtere Milli Takımı'nda İngiliz oyuncular oynamalı' mesajını göndermişti.
Jack Wilshere'in bu açıklamalarına cevap geçikmedi. Özellikle David Moyes'un İngiltere'yi seçmesi için baskı yaptığı Adnan'a eski Ingiltere Futbol Federasyonu Başkanı David Bernstein'ten destek geldi.
Bernstein, İngiltere Milli Takımı'nda sadece İngiliz futbolcuların oynaması fikrini reddetti. BBC Radio'ya açıklamalarda bulunan eski başkan şöyle konuştu:
"Değişen bir dünyada yaşıyoruz. İyi oyuncuları milli takıma kurallar çercevesinde dahil edebiliriz. Diğer ülkeler de devşirme oyuncuları milli takımları kadrolarına dahil ediyorlar. Bizler en iyi milli takımı kurmak zorundayız."
İngiltere Milli Takımı Menajeri Roy Hodgson'ın da Adnan Januzaj'ın gelişimini ve milli takım tercihini yakından takip ettiğini açıklamıştı.
2014 Brezilya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Ingiltere, Karadağ ve Polonya ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam