Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray, Chelseali yıldızın peşinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/03/2014 - 10:42 GMT+2

İngiliz basını, Galatasaray'ın İngiliz sol bek oyuncusu Ashley Cole'u transfer etmek istediğini yazdı.

Ashley Cole will not feature for Chelsea against Schalke on Tuesday

Görsel kaynağı: PA Sport

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Galatasaray'ın başarılı sol bek Ashley Cole'u istediğini yazdı.
Kadrosunda Stamford Bridge'in efsane isimlerinden Didider Drogba'yı bulunduran Galatasaray şimdide Chelsea'nin diğer bir yıldızı Ashley Cole'un peşinde.
İngiltere'de oynanan Chelsea maçının ardından bir gün izin alarak Londra'da kalan Drogba'nın, İngiliz oyuncuyu Galatasaray'a gelmek için ikna etmeye çalıştığı iddaa edildi.
Başarılı sol bek Cole'un Maviler ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecekken, Cole'un ayrılmasındaki asıl sebebin ise, İspanyol defans oyuncusu Cesar Azpilicueta olduğu belirtildi. İspanyol oyuncunun takıma katılmasından sonra mevcut kadroda kendine yer bulmakta zorlanan Cole, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor.
Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, tecrübeli futbolcuyu bırakmak istemediğini söylesede Ashley Cole, Londra ekibinden ayrılıp düzenli olarak 11'de başlayabilecek bir takıma gitmeye kararlı.
Galatasaray'ın dışında Monaco ve Liverpool'da Ashley Cole ile temas kurmaya başaldığını yazan Ada basını, Galatasaray'ın bu imzayı attırmak için daha istekli olduğunu belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam