Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester City Fransız sağ bek Sagna'yı kadrosuna katıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/05/2014 - 11:07 GMT+3

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, Arsenal'in Fransız futbolcusu Bacary Sagna transferinde mutlu sona yakın.

Bacary Sagna

Görsel kaynağı: PA Sport

Arsenal'den ayrılmak isteyen Fransız sağ bek Manchester City'nin kendisine sunduğu haftalık 150 bin sterlinlik teklifini kabul etmeye hazırlanıyor.
Fransa Milli Takımı'nın Dünya Kupası partisine katılan Bacary Sagna, yakın çevresine Brezilya öncesi kafasını rahat tutmak için gelecek sezon planlarını turnuvadan önce sonlandırmak istiyor. Eğer herşey yapılan plana uygun bir şekilde giderse başarılı sağ bek sağlık kontrollerine girdikten sonra Manchester City'de Manuel Pellegrini'nin en önemli silahı olacak.
İngiliz Daily Mail'in haberine göre Bacary Sagna şampiyon Manchester City ile haftalık 150 bin sterlinden üç yıllık bir anlaşma sağladı.
City'i tedirgin eden tek konu ise şehrin kırmızı tarafı olan Manchester United'da takımın başına gelecek Louis van Gaal'in Sagna için devreye girecek olması. Fakat van Gaal'in Dünya Kupası'ndan sonra takımın başına geçecek olması ve Sagna'nın turnuva öncesi transferini bitirmek istemesi City cephesine bu transferde avantaj sağlıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam