Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mesut Özil foto muhabire çarpma şüphesiyle sorguya alındı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/02/2014 - 12:20 GMT+2

Bayern Münih ile oynanan maçta bir penaltı kaçıran ve Sunderland maçında dinlendirilen Mesut Özil, polis tarafından sorguya alındı.

Arsenal's Mesut Ozil reacts after missing a penalty against Bayern Munich during their Champions League round of 16 first leg soccer match at the Emirates Stadium in London February 19, 2014. (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Arsenal'da Bayern Münih maçında kaçırdığı penaltıyla gündem olan Mesut Özil'in başı, şimdide İngiliz polisiyle dertte. Arabasıyla bir foto muhabire çarpıtığı iddia edilen Özil'in polis tarafından sorgulandığı ifade edildi.
Arsenal'ın 42.5 milyon sterlinlik rekor transferi Özil'in, 21 Şubat Cuma günü akşam 7 sularında 30 yaşındaki bir vatandaşa çarptığı ve kazazedenin hafif yaralandığı polis tarafından açıklandı.
Öte yandan Arsenal'ın Bayern Münih yenilgisinde penaltı kaçırarak en çok yıpranan oyuncuların başında gelen Mesut Özil'e Arsene Wenger ekstra izin verdi. Fransız çalıştırıcı, yıldız futbolcunun kendisini toparlaması için ülkesine gidip ailesini görmesine izin verdi.
Daily Mirror'ın haberine göre ülkesi Almanya'ya giden Türk asıllı futbolcu, burada ailesini görerek özlem giderdi. Özül'in cumartesi günü Arsenal'ın İngiltere Premier Lig'de oynayacağı Stoke City maçından önce takıma dahil olacağı aktarıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam