Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mourinho'dan Rooney'e ültimatom

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/08/2013 - 09:41 GMT+3

Chelsea Teknik Patronu Jose Mourinho, transfer gündemlerinde olan Wayne Rooney'e ciddi bir ültimatom verdi.

Jose Mourinho (Reuters)

Görsel kaynağı: Eurosport

Transfer döneminin bitmesine günler kala Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Wayne Rooney transferi konusunda sabrı taşmış durumda. Portekizli teknik adamın isteği doğrultusunda daha önce Manchester United'dan ayrılma isteğini söyleyen futbolcu için Londra Kulübü iki kez resmi teklifte bulunmuştu ancak bu teklifleri kabul edilmemişti.

Yaklaşık 1 aydır gündemde olmasına rağmen transferin gerçekleşmemesi Jose Mourinho'nun canını sıkmış olacak ki Portekizli çalıştırıcı, Manchester United ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından şunları söyledi: "Bu hikayeyi biz başlatmadık. Birisi çıktı ve açık açık 'Ben Chelsea'ye gitmek istiyorum United'da kalmak istemiyorum' dedi. Biz takımlarında mutlu olan iyi futbolcuları transfer etmek için çıldırmıyoruz. Bence Rooney artık ya ayrılmak istediğini veya kalmak istediğini kesin bir dille söylemeli.

En fazla 48 saat daha bu durumu bekleyebiliriz. O gerçek bir profesyonel bize karşı da iyi performans sergiledi. Bize kararını söylemesi lazım. Eğer kalmak istiyorsa teşekkür eder bu kararına da saygı gösteririz."

İngiliz basınındaki iddialara göre eğer Wayne Rooney transferi gerçekleştirmezse Chelsea kadrosunu Samuel Eto'o ile güçlendirecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam