Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Devler onun peşinde!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/03/2014 - 03:10 GMT+2

Chelsea’de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Eden Hazard bir çok kulübün transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Eden Hazard (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Avrupa kulüpleri bu sezon Chelsea forması ile gösterdiği performansla beğeni toplayan Eden Hazard'ın peşini bırakmıyor.
Geçen yaz 23 yaşındaki ismi kadrosuna katmak için 50 milyon Pound öneren PSG’nin teklifi Chelsea tarafından reddedilmişti. Bu sezon sonunda yine teklif yapmaya hazırlanan Fransız ekibinin yanı sıra Real Madrid ve Barcelona da Hazard ile yakından ilgileniyor.
Haftalık 180.000 Pound kazanan Belçikalı futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen mavililer 200.000 Pound’luk yeni bir teklif yapmaya hazır.
Temmuz 2012’de Fransa’nın Lille kulübünden 32 milyon Pound’a transfer olan Eden Hazard, geçen sezon Chelsea’nin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasında büyük rol oynamıştı. Bu sezon ligde 13 golü bulunan Hazard’ın Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 golü bulunuyor.
Bunun yanında yoğun geçen sezonun ardından Hazard'ın Dünya Kupası'nda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Chelsea'nin zorlu fikstürü Hazard'ı etkileyecek mi hep beraber göreceğiz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam