Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türk yıldız Manchesterlı'yı aradı: Geleyim mi?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/01/2015 - 22:03 GMT+2

Manchester United'ın rekorla transfer etmesi beklenen Türk yıldızdan ilginç telefon: Geleyim mi?

Kagawa Rooney Manchester United Norwich 2013

Görsel kaynağı: AFP

Premier Lig'de kötü günler yaşayan ve Moyes'in yeteneklerini sorgulatan Manchester United'ın gidişatını değiştirmek artık transfere kaldı.
David Moyes de orta sahaya Türk yıldızı transfer etmek istiyor.
Borussia Dortmund’un Türk yıldızı İlkay Gündoğan İngiliz devi Manchester United’la görüşüyor. Devre arasında takıma orta saha takviyesi yapmayı planlayan İngiliz devi alınacak isim için transfer listesinin en üstüne İlkay’ı yazdı.
36 milyon Euro
İddialara göre İngiliz devi İlkay için 36 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Tecrübeli hoca David Moyes’in Fellaini'nin sakatlığının ardından kadro derinliği adına İlkay’ı çok istediği ve Manchester United’ın bu transfere büyük bir bütçe ayırdığı gelen haberler arasında.
İlkay Manchester United’a gelmek için nabız yokluyor
Borussia Dortmund’tan eski takım arkadaşı olan Kagawa ile görüşen İlkay, Kagawa’dan Manchester United’la alakalı bilgiler aldı ve transferi konusunda telkinler aldı. Takım hakkında ve İngiltere hakkında biligiler alan futbolcu takımdaki rolü için de nabız yokladı.
Adı Real Madrid ve Barcelona’yla anılan İlkay için en ciddi teklifi Almanya’dan ve İngiltere’den gelen bilgilere göre Manchester United’ın yaptığı aktarılıyor. Alex Ferguson’ın sezon başında takımdan ayrılması sonrası göreve getirilen David Moyes’in İlkay’ı takımda görmek istediği ve alınması yönünde talimat verdiği beliritiliyor.
picture

İlkay Gündoğan

Görsel kaynağı: Reuters

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam