Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Devlerin listesindeki Nathaniel Clyne'dan transfer açıklaması

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/04/2015 - 13:30 GMT+3

İngiltere Premier Lig'de Southampton forması giyen İngiliz oyuncu Nathaniel Clyne, geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

Southampton's Nathaniel Clyne (C) celebrates after scoring against Aston Villa (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Southampton'da gösterdiği performans ile İngiltere Milli Takımı'na kadar yükselen 24 yaşındaki Nathaniel Clyne'ın ismi transfer söylentilerine karışmıştı.
İsmi özellikle Ada ekiplerinden Manchester United ve Chelsea ile yüksek sesle anılan Clyne, Southampton'ın ligde Liverpool ve Tottenham'ın da önünde 5. sırada Avrupa Ligi potasında olmasında önemli bir pay sahibi.
Özellikle Kırmızı Şeytanlar'ın büyük ilgi gösterdiği Clyne, verdiği bir röportajda Sizinle ilgilenen takımların olduğunu duymak hoş bir şey. Ben hırslı bir insanım. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı denemek istiyorum. diyerek Avrupa'nın en önemli kupasında boy göstermek istediğini belirtti.
Onun hakkında teknik direktörü Ronald Koeaman da Onu kulübümüzde tutmak için çabalıyoruz. Ona olan ilgilerin olduğunu düşündüğümüzde bunun kolay olmadığını biliyoruz. diyerek Clyne'ın transfer olacağına dair ipuçları vermişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam