Fabregas sahaya maskeyle çıkacak

Stoke City maçında yüzüne aldığı darbeyle burnu kırılan Cesc Fabregas, QPR karşısında koruyucu maskeyle oynayacak.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Hafta sonu Chelsea'nin Stoke City'yi mağlup ettiği maçta Charlie Adam'dan yüzüne bir darbe alan Cesc Fabregas'ın burnu kırılmıştı.
İspanyol oyuncu, daha önce benzer durumlarda Fernando Torres, Petr Cech ve Demba Ba için de maske üreten, Milano'daki bir kliniği ziyaret etti. Fabregas'ın adının baş harfi ile forma numarasından oluşan C4 işaretini üzerinde taşıyan özel maske, Stefano Duchini ve Lucilla Pezzoni tarafından üretildi.
Chelsea sağlık direktörü Paco Biosca ile birlikte İtalya'nın yolunu tutan Fabregas, teknik direktör Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda QPR karşısında maskeyle sahada yer alacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam