Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'ye Luiz Adriano'dan kötü haber

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/03/2015 - 15:09 GMT+2

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano için Premier Lig ekiplerinden Arsenal devreye girdi.

Shakhtar Donetsk'in forveti Luiz Adriano

Görsel kaynağı: Reuters

Shakhtar Donetsk formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa devlerinin radarına girmeye başaran Luiz Adriano'dan Fenerbahçe'ye üzücü haber geldi.
Hücum hattında yaşadığı sorunlar nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe'de ilk hedef forvet transferiydi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda ses getirecek bir ismi takviye etmek isteyen Sarı-lacivertlilerin ilk hedefinde ise Luiz Adriano bulunuyordu.
Brezilyalı yıldız için sözleşen Fenerbahçe yönetimine ise kötü haber Ukrayna'dan geldi. Ülke basınında çıkan haberlere göre, Arsene Wenger'in Edinson Cavani'den vazgeçtiği ve Luiz Adriano transferinde mutlu sona yaklaştığı belirtildi.
picture

Shakhtar Donetsk's Luiz Adriano celebrates after scoring against BATE Borisov at the Arena Lviv (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Özellikle Lucescu ile yakaladığı çıkışın ardından Spor Toto Süper Lig'den Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Luiz Adriano için Londra ekibinin işi bitirmek istediği fakat atılacak imzalar için ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.
Daha önce Liverpool ve Roma'nın da girişimlerde bulunduğu Luiz Adriano ise Ukrayna'dan ayrılarak kariyerine Ada'da devam etmek istediğini söyledi.
Son sekiz yıldır Shakhtar Donetsk forması giyen ve çıktığı 218 karşılaşmada 119 gol atma başarısı gösteren Luiz Adriano'nun Şampiyonlar Ligi'nde ise toplam 21 golü bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam