Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Premier Ligi: Swansea City 2-1 Manchester United

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/02/2015 - 20:06 GMT+2

İngiltere Premier Ligi'nde Swansea City deplasmanına çıkan Manchester United, hem maçı, hem de golcü oyuncusu Robin van Persie'yi kaybetti.

Swansea's Gylfi Sigurdsson challenges Angel Di Maria of Manchester United (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

İngiltere Premier Ligi 26. hafta mücadelesinde Swansea City'ye konuk olan Manchester United, öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
İspanyol orta saha oyuncusu Ander Herrera, 28. dakikada Angel Di Maria'nın pasını gole çevirerek konuk ekibi 1-0 öne taşıdı. Swansea bu gole yalnızca iki dakika sonra Sung Yueng Ki ile cevap verdi. Soyunma odasına 1-1 eşitlikle girildi. Ev sahibine galibiyeti getiren golü 73. dakikada Bafetimbi Gomis kaydetti.
Deplasmanda kritik bir üç puan bırakan Kırmızı Şeytanlar'a bir kötü haber de yıldız golcü Robin van Persie'den geldi. Liberty Stadyumu'nu koltuk değnekleriyle terkeden Hollandalı oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz netlik kazanmadı. Van Persie, haftaiçi Preston ile oynanan FA Cup beşinci tur maçında sakatlığı nedeniyle forma giyememiş, ancak Swansea karşısında ilk 11'de kendine yer bulmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam