Eurosport
Mourinho, Filipe Luis'in alternatifini Almanya'da buldu
Tarafından
Yayınlandı 18/06/2015 - 17:55 GMT+3
Jose Mourinho, Filipe Luis'in takımdan ayrılması halinde sol bek arayışında rotayı Almanya'ya çevirecek.
Abdul Baba Rahman - Augsburg
Görsel kaynağı: Reuters
Atletico Madrid'den transfer edilen Filipe Luis, Chelsea'deki ilk sezonunda beklentilerin altında kalmış ve kritik maçlarda formayı vatandaşı Azpilicueta'ya kaptırmıştı.
Takımdan ayrılması gündemde olan İspanyol sol bekin yerine Augsburg forması giyen Abdul Baba Rahman'ın transfer edileceği konuşuluyor. 20 yaşındaki oyuncu, Augsburg'un Bundesliga'da beşinci sırayı alarak Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmasına önemli rol oynamıştı.
Ganalı oyuncuya Augsburg 15 milyon pound değer biçerken, yaşı ilerleyen Patrice Evra'ya bir alternatif arayan Juventus'un da Baba Rahman ile ilgilendiği iddia ediliyor.
Oyuncunun menajeri Kurt Okraku, daha önce yaptığı açıklamayla genç yıldızın bir yıl daha Augsburg'da kalmayı düşündüğünü, fakat büyük kulüplerin ilgisi nedeniyle Augsburg'un Rahman'ı elde tutmasının zor olacağını söylemişti.
Benzer Konular
Reklam
Reklam