Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mourinho: Şampiyonluğu kutlamak için henüz erken

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/04/2015 - 09:54 GMT+3

Jose Mourinho, Chelsea'nin Manchester United galibiyetinin ardından şampiyonluğu garantilemeden kutlamalara başlamamaları gerektiğini söyledi.

Jose Mourinho

Görsel kaynağı: AFP

Dün Premier Lig'de Manchester United'ı 1-0 mağlup eden Chelsea, en yakın rakibi Arsenal'ın 10 puan önünde lider konumda bulunuyor. Gelecek hafta deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak olan Chelsea, önümüzdeki iki maçını kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.
Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho ise hala temkinli konuşuyor:
"Futbolda eğer ve neredeyse gibi kelimelere yer yoktur. Futbol matematikle ilgilidir. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilediğimizde kutlamalara başlayacağız."
Portekizli teknik adam, Manchester United maçının son düdüğüyle birlikte oyuncularının sahada yaptığı kutlamaya ilişkin soruya ise şöyle cevap verdi:
"Bu kutlama dünyanın en büyük kulüplerinden birini yendiğimiz için yapıldıysa bunu anlayabilirim. Eğer bu kutlama, oyuncularım galibiyet için ellerinden geleni yaptığı ve bu galibiyetin bir haftalık çalışmanın sonucu olduğunu düşündükleri için yapıldıysa bunu da anlayabilirim. Ama bundan daha fazlasını kutlamayı kabul edemem."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam