Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Schneiderlin'den Şampiyonlar Ligi çıkışı: "Salı veya çarşamba akşamlarımı evde geçirmek istemiyorum"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/03/2015 - 11:38 GMT+2

İngiltere Premier Ligi'nde Southampton forması giyen Morgan Schneiderlin önemli açıklamalarda bulundu.

Morgan Schneiderlin of Southampton and Eden Hazard of Chelsea

Görsel kaynağı: Eurosport

Southampton'un yıldız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediğini söyledi.
Fransız basınından L'Equipe'e konuşan 25 yaşındaki oyuncu, Ağustos ayında takımdan ayrılmak istedim. Ama takım o sırada çok fazla oyuncu sattığı için beni takımda tuttu. Bundan sonra yöneticiler ile konuştum ve artık Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğimi söyledim. 25 yaşındaki bir oyuncu için Şampiyonlar Ligi tecrübesi kazanmak çok kritik. Southampton belki bu sezon Şampiyonlar Ligi vizesi alır ve ben de takımda kalabilirim bu bilinmez ama salı ve çarşamba akşamlarımı artık televizyon izleyerek geçirmeyeceğim. diyerek net bir şekilde gelecek sezon Avrupa'nın kulüpler bazında en önemli kupasında boy göstereceğini açıklayan Schneiderlin, ligin zirvesindeki takımlara da göz kırptı.
Arsenal başta olmak üzere Liverpool ve Manchester United'ın da ilgisinin olduğu Schneiderlin'in değeri 25 milyon Sterlin olarak gösteriliyor. İlk dört sıranın Şampiyonlar Ligi vizesi aldığı İngiltere'de Southampton 4. Manchester United'ın 6 puan gerisinde bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam